Nytår 1

1/1 Friskkogt hummer tilberedt med masser af krondild, serveres

med sauce verte  og  andalouse, citron og dild.

 

Langtidshævet durumflute

 

Tournedous marchand de vin, fineste oksemørbrad grilles hertil fyldig sauce bordelaise.

  

Ærter Francaise anrettet i tomat med courgette

  

Bagte petitkartofler tilberedt med sæsonens urter

 

Tribbel chokolademoussekage hvid mørk og fløde af fineste Valhrona chokolade

 

 Pris. pr. cov. 435,00


Nytår 2 UDSOLGT


Hummerterrin tilsmagt cognac serveres med bladgrønt,tomat og oliven hertil en let dildskum

 

Langtids hævet durumflute

 

Dyremedaljoner af fineste kronvildt mørbrad, med vildtflødesauce tilsmagt Calvados.

 

Pommes rissoles

Le buffet's Waldorfsalat

  

Bavarois framboise mousse kage

  

Pris. pr.cov. 425,00


Nytår 3


Alt godt fra havet med pocheret laks, store krebsehaler,håndpillede rejer, bladgrønt i en let hummersauce

 

Le buffet’s oksehøjrebsfilet i skiver med pebberod, bladgrønt og sauce bearnaise.

 

Bagte petitkartofler med sæsonens friske urter

 

Mixed salat, en symfoni af friske salater og grøntsager

 

Langtidshævet durumflute

 

Chokolademoussekage af fineste Valhrona chokolade

 

 

Pris. pr. cov.  295,00


Nytårsmenu Min. 2 cov

Bestil på mail:claus@lebuffet.dk



Bryllup - Barnedåb - Konfirmation


Skal du bruge hjælp til planlægning af et større

arrangement kan vi hjælpe dig med menu sammensætning.


Vi har professionelt serveringspersonale og kokke, som hjælper dig til at gøre dagen endnu mere speciel.


Book et møde med Claus på vores forside.