Forretter

 

Vildlaks a la tahienne, rimmet laks i skiver med sprøde salater, hertil husets sauce verte.

Kr. 72,00

Sæsonens fiske og skaldyrs terrin, 2 skiver med salater, modne oliven og sauce Andalouse.

Kr. 68,00

1 stor skaldyrscocktail med salater, havkrebs, håndpillede rejer oliven, tomat, citron og dild. hertil sauce verte

Kr. 71,00

1 stor rejecocktail med fineste håndpillede rejer, oliven, tomat, spæde salater, hertil sauce Andalouse

Kr. 62,00

Svensk løjrom, fineste kvalitet, rødløg, cremefraiche, citron og dild.

Dagspris

 

 

Klassiske varme fiskeretter

Frisk grillet laks, med sauce verte, citron og dild.

Kr. 99,00

1 stor friskstegt rødspættefilét med sauce remoulade eller sauce bearnaise.

Kr. 73,00

Stjerneskud, stor friskstegt rødspættefilét med havkrebsehaler, håndpillede rejer, garneret med spæde salater, citron og dild, hertil sauce Andalouse.

Kr. 99,00

 

 

Hovedretter

 

Helstegt oksehøjreb i skiver, garneret med bladgrønt og peberrod, hertil enten råstegte kartofler med sauce bearnaise eller

gratinerede kartofler med sauce bordelaise.

Kr. 139,00

 

Tournedos af oksemørbrad, stegt på grill med krydderier. Pr. 100 g

Kr. 67,00

 

Minute steak af fineste oksemørbrad hertil sauce bearnaise eller sauce bordelaise.

Pr. 100 g Kr. 68,00

 

Super mør australsk oksefilet 250 gr. Stegt på grill med urtebagte krydderkartofler/råstegte kartofler og sauce bearnaise/bordelaise

kr. 148,00

 

1 stor svinemørbrad beuf 220 g stegt på grill med sauce bearnaise.

Kr. 99,00

 

Lammekrone koteletter stegt på grill med fyldig vin sauce. pr. 100 g

Kr. 58,00

 

Wienerschnitzel grillstegt med 2 saucer, vinsauce og tyttebær med cognac, hertil citron, peberrod, capers og sild.

Kr. 119,00

 

1 stor grillstegt hakkebeuf 220 g, krydderier efter ønske.

Kr. 49,00

 

1 stk. perlehønebryst (catalane) med fyldig portvinssauce.

Kr. 98,00

 

Le Buffet`s hovmester ret - se i vinduet

Kr. 99,00

 

Garniture

 

Friske grøntsager grilles og gratineres med en krydret sauce, tilsmagt guyere.

Kr. 42,00

 

Babyspinat, gratineres med fløde og lidt hvidløg.

Kr. 43,00

 

Ærter francaise anrettet i tomat grilles og gratineres.

Kr. 28,00

 

Mixed salat, sæsonens friske salater og grøntsager, med Le Buffet's klassiske dressing.

Kr. 39,00

 

1 couvert råstegte kartofler.

Kr. 31,00

 

1 couvert gratinerede kartofler eller ovnbagte krydder kartofler.

Kr. 38,00

 

1 couvert sauce bearnaise eller 1 couvert sauce bordelaise.

Kr. 25,00

 

Desserter, kager og tærter

 

Vi har hver dag forskellige desserter, kager og tærter.