Hovedretter

 

 

Helstegt oksehøjrebsfilét i skiver, garneret med bladgrønt og peberrod, hertil enten råstegte kartofler

med sauce bearnaise eller gratinerede kartofler med sauce bordelaise.

 

Kr. 139,00

 

 

Tournedous marchand de vin, med skovsvampe, persille maskeret med sauce bordelaise

hertil sødærter bonne femme, pommes rissoles.

 

Kr. 195,00

 

 

Dyremedalioner af fineste kronvildtmørbrad, sauce monteret med blå ost fløde og cognac,

små smørsauterede kartofler, waldorfsalat, garneret med mandler og julesalat.

 

Kr. 298,00

 

 

Perlehøne jardiniere, pocheret perlehøne, med sæsonens friske grøntsager i julienne,

i en lækker hvidvins sauce, små dild kartofler.

 

Kr. 178,00

 

 

Klassisk Beuf stroganoff af fineste oksemørbrar med urtebagte krydderkartofler

 

Kr. 119,00

 

 

Coq au vin med pommes rissoles

 

Kr.139,00

 

 

Rødvinsmarineret svinekam med grillede grøntsager og Hasselback-kartofler

 

Kr.165,00

 

 

Lammekrone med bagte tomater og danske ovnbagte kartofler

 

Kr. 175,50

 

 

Farceret lammekølle med tazaki tomatsalat og urtekartofler

 

Kr. 185,00

 

 

Berberi andebryst med vildtsauce, walldorf salat og pommes Anna

 

Kr. 149,50

 

 

Italiensk kylling ratatouilloe med dildkartofler

 

Kr. 135,50