Menu No 1.

 

En hel nykogt hummer naturel, serveres med 2 forskellige saucer, citron og dild.

 

Tournedous marchand de vin, garneret med skovsvampe, persille, maskeret med sauce bordelaise.

 

Sødærter bonne femme, gratineret med Guyere.

 

Pommes rissoles (sauterede kartofler).

 

Lun æbletærte med calvados hertil hjemmerørt creme fraiche.

 

Pr. cov. ca. Kr. 365,-

 

(prisen afhænger af dagsprisen på hummer)

 

Menu No. 2

 

 

Lakseskiver, garneret med svensk løjrom, bladsalat, rødløg og sauce verte.

Dyremedalion af fineste kronvildtmørbrad. sauce monteret med blå ost, fløde og cognac.

Pommes rissoles (sauterede kartofler)

 

Waldorfsalat, med mandler og julesalat.

 

Brombærtærte med hjemmerørt cremefraiche.

 

Pr. cov. Kr. 435,-