Forretter

 

 

Havtasketerrin med spæde salater, modne oliven, mynte, sauce andalouse

Kr. 68,00

Svensk løjrom, med rødløg, creme fraiche, citron, dild.

Dagspris

 

Rejecocktail af håndpillede rejer med sauce andalouse

Kr. 62,00

 

Skaldyrscocktail med havkrebs, håndpillederejer, bladsalat, modne oliven, sauce.

Kr. 72,00

Laks Nissum, tynde skiver dild marineret laks, med havkrebs, peberrodscreme, citron dild.

Kr. 82,00

Friskkogt hummer med 2 dressinger

Dagspris

 

Supper Kartoffel/porresuppe

Kr. 65,00

 

Hummersuppe

Kr. 85,00

 

Fransk løgsuppe

Kr. 68,50

 

Gazpacho andaluz

Kr. 59,00

 

 

Hovedretter

 

 

Helstegt oksehøjrebsfilét i skiver, garneret med bladgrønt og peberrod, hertil enten råstegte kartofler

med sauce bearnaise eller gratinerede kartofler med sauce bordelaise.

 

Kr. 139,00

 

 

Tournedous marchand de vin, med skovsvampe, persille maskeret med sauce bordelaise

hertil sødærter bonne femme, pommes rissoles.

 

Kr. 195,00

 

 

Dyremedalioner af fineste kronvildt, sauce monteret med blå ost fløde og cognac, små smørsauterede kartofler,

waldorfsalat, garneret med mandler og julesalat.

 

Kr. 198,00

 

 

Perlehøne jardiniere, pocheret perlehøne, med sæsonens friske grøntsager i julienne,

i en lækker hvidvins sauce, små dild kartofler.

 

Kr. 178,00

 

 

Klassisk Beuf stroganoff af fineste oksemørbrar med nye kartofler

 

Kr. 119,00

 

 

Coq au vin med pommes rissoles

 

Kr.119,00

 

 

Rødvinsmarineret svinekam med grillede grøntsager og Hasselback-kartofler

 

Kr.165,00

 

 

Lammekrone med bagte tomater og danske ovnbagte kartofler

 

Kr. 175,50

 

 

Farceret lammekølle med tazaki tomatsalat og urtekartofler

 

Kr. 185,00

 

 

Berberi andebryst med vildtsauce, walldorf salat og pommes Anna

 

Kr. 149,50

 

 

Italiensk kylling ratatouilloe med dildkartofler

 

Kr. 135,50

 

 

Desserter

 

 

Klassisk Chokolademousse

 

Citrontærte med flamberet margens

 

Panna Cotta med lime

 

Skovbær/Brombær/jordbærtærte med creme fraiche

 

Zabaglione Klassisk italiensk dessert med marsala

 

 

Lette menuer/receptioner

 

 

Franske luksus sandwich. Kr. 28,00

 

Tomat bagt med gedeost. Kr. 19,00

 

Små hjemmelavede frikadeller. Kr. 10,00

 

Pinchos Serranoskinke med mango. Kr. 18,00

 

Advocado med røget hellefisk. Kr. 25.00

 

 

Buffet no.1

 

Lakseskiver Tatienne garneret med løgrom og rødløg hertil dildskum

 

Due/fasanterrin med foie gras, serveres på spædesalater med oliven og tranebær

 

Helstegt højrebsfilet i skiver á la Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil sauce

 

Salate Sc. Clements

 

Hovedsalat med mynte, valnødder og Sct. Clemens i en sauce vinaigrette

 

Braiserede poussin med grønne druer i en let vinsauce, tilsmag cognac

 

Le Buffet's Waldorfsalat

 

Klassisk æbletærte med calvados og hjemmerørt cremefraiche

 

Pris pr. cov.

 

Kr. 249,00

 

Buffet no.2

 

Urtedampet laks Bellevue med sauce Andalouse

 

Røget kalkunrose på salatleje

 

Husets salat

Alt godt fra havet med pocheret fisk og skaldyr i en let dildsauce

 

Skiver af helstegt oksehøjrebsfilet á la Le Buffet med sauce provencale

 

Pommes dauphinoise

 

Dessert efter eget valg:

Gâteau au chocolat Richelieu / Passionsmousse / Skovbærtærte / Nøddetærte

Pris pr. cov.

 

Kr. 215,00

 

Buffet no.3

 

Cremet jordskokkesuppe med sprød serranoskinke og rødbedechips

 

Timbale af krabbe og marineret laks hertil dild sauce

 

Salat med skiver af stegt perlehønebryst og sennepskorndressing

 

Tournedos stegt på grill med sauce bordelaise

 

Courgettegratin á la Le Buffet

 

Dessert efter eget valg:

Gâteau au chocolat Richelieu / Passionsmousse / Skovbærtærte / Nøddetærte

Pris pr. cov.

 

Kr. 295,00

 

Buffet no. 4

Salade Nicoise, Romainesalat, laks, krebsehaler, tigerrejer, tomat,æg, dild, oliven og nye kogte kartofler

Vol-au-vent med husets andelevermousse, tilsmagt cognac

Helstegt højrebsfilet i skiver Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil Sauce Bordelaise

Pomme Dauphinoise

Grillet medaljoner i en mild grøn peber sauce, tilsmagt med creme fraiche

Sherry tomatsalat med basilikum, rødløg og mozzarella

Fransk citrontærte med margens

Pris pr. cov.

kr. 265,00

 

Buffet no.5

 

Lakseskiver Tatienne af fineste Nordsølaks med frisee salat, rødløg og oliven, hertil dildskum

Spinattærte, let og lækker tærte med fineste spinat, fløde og Gruyere ost

Helstegt oksehøjrebsfilet i skiver Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil Sauce Bearnaise

Cæsarsalat med nye kartofler, romainesalat, tomat og bladgrønt

Chokolademoussekage af fineste valrhona med sæsonens bær

Pris pr. cov.

Kr. 215,00

 

Menu No 1.

 

En halv nykogt hummer naturel, serveres med 2 forskellige saucer, citron og dild.

 

Tournedous marchand de vin, garneret med skovsvampe, persille, maskeret med sauce bordelaise.

 

Sødærter bonne femme, gratineret med Guyere.

 

Pommes rissoles (sauterede kartofler).

 

Lun æbletærte med calvados hertil hjemmerørt creme fraiche.

 

Pr. cov. ca. Kr. 340,-

 

(prisen afhænger af dagsprisen på hummer)

 

Menu No. 2

 

 

Lakseskiver, garneret med svensk løjrom, bladsalat, rødløg og sauce verte.

Dyremedalion af fineste kronvildt. sauce monteret med blå ost, fløde og cognac.

Pommes rissoles (sauterede kartofler)

 

Waldorfsalat, med mandler og julesalat.

 

Brombærtærte med hjemmerørt cremefraiche.

 

Pr. cov. Kr. 335,-

 

Julebuffét

 

Fineste julesild på en bund af tynde kartoffelskiver, garneret med senneps og hvidvinsdressing, rødløg og dild

 

Alt godt fra havet salat, poceret frisk laks, store krebsehaler og håndpillede rejer i en let sauce Andelouse

 

Hjemmegravet Nordsø laks med klassisk sennepsdressing

 

Husets kalvefrikadeller med hjemmelavet rødkål

 

Le buffet`s oksehøjrebsfilet i skiver med bladgrønt, peberrod og sauce bearnaise

 

Braiseret berberi andebryst i skiver med bougogne sauce og friske brombær

 

Vor sprøde waldorfsalat

 

Hjemmelavede Ris a la mande med skøn kirsbærsauce eller brombærtærte med creme fraiche

 

Pris. pr. cov. Kr. 225,00

 

 

 

Nytårsmenu No. 1

 

En halv frisk hummer tilberedt med masser af krondild, serveres med sauce verte og Andalouse, citron og dild.

 

Langtidshævet durumflute

 

Tournedous marchand de vin, fineste oksemørbrad grilles hertil fyldig sauce bordelaise.

 

Ærter Francaise anrettet i tomat med courgette

 

Bagte petitkartofler tilberedt med sæsonens urter

 

Tribbel chokolademoussekage hvid mørk og fløde af fineste Valhrona chokolade

 

 

Pris. pr. cov. 435,00

 

 

Nytårsmenu No. 2

 

Hummerterrin tilsmagt cognac serveres med bladgrønt,tomat og oliven hertil en let dildskum

 

Langtids hævet durumflute

 

Dyremedaljoner af fineste kronvildt mørbrad, med vildtflødesauce tilsmagt Calvados.

 

Pommes rissoles

 

Le buffet's Waldorfsalat

 

Bavarois framboise mousse kage

 

 

Pris. pr.cov. 425,00

 

 

Nytårsmenu No. 3

 

Alt godt fra havet med pocheret laks, store krebsehaler, håndpillede rejer, bladgrønt i en let hummersauce

 

Le buffet’s oksehøjrebsfilet i skiver med pebberod, bladgrønt og sauce bearnaise.

 

Bagte petitkartofler med sæsonens friske urter

 

Mixed salat, en symfoni af friske salater og grøntsager

 

Langtidshævet durumflute

 

Chokolademoussekage af fineste Valhrona chokolade

 

 

Pris. pr. cov. 295,00