Buffet no.1

 

Lakseskiver Tatienne garneret med løgrom og rødløg hertil dildskum

 

Due/fasanterrin med foie gras, serveres på spædesalater med oliven og tranebær

 

Helstegt højrebsfilet i skiver á la Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil sauce

 

Salate Sc. Clements

 

Hovedsalat med mynte, valnødder og Sct. Clemens i en sauce vinaigrette

 

Braiserede poussin med grønne druer i en let vinsauce, tilsmag cognac

 

Le Buffet's Waldorfsalat

 

Klassisk æbletærte med calvados og hjemmerørt cremefraiche

 

Pris pr. cov.

 

Kr. 249,00

 

Buffet no.2

 

Urtedampet laks Bellevue med sauce Andalouse

 

Røget kalkunrose på salatleje

 

Husets salat

Alt godt fra havet med pocheret fisk og skaldyr i en let dildsauce

 

Skiver af helstegt oksehøjrebsfilet á la Le Buffet med sauce provencale

 

Pommes dauphinoise

 

Dessert efter eget valg:

Gâteau au chocolat Richelieu / Passionsmousse / Skovbærtærte / Nøddetærte

Pris pr. cov.

 

Kr. 215,00

 

Buffet no.3

 

Cremet jordskokkesuppe med sprød serranoskinke og rødbedechips

 

Timbale af krabbe og marineret laks hertil dild sauce

 

Salat med skiver af stegt perlehønebryst og sennepskorndressing

 

Tournedos stegt på grill med sauce bordelaise

 

Courgettegratin á la Le Buffet

 

Dessert efter eget valg:

Gâteau au chocolat Richelieu / Passionsmousse / Skovbærtærte / Nøddetærte

Pris pr. cov.

 

Kr. 295,00

 

Buffet no. 4

Salade Nicoise, Romainesalat, laks, krebsehaler, tigerrejer, tomat,æg, dild, oliven og nye kogte kartofler

Vol-au-vent med husets andelevermousse, tilsmagt cognac

Helstegt højrebsfilet i skiver Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil Sauce Bordelaise

Pomme Dauphinoise

Grillet medaljoner i en mild grøn peber sauce, tilsmagt med creme fraiche

Sherry tomatsalat med basilikum, rødløg og mozzarella

Fransk citrontærte med margens

Pris pr. cov.

kr. 265,00

 

Buffet no.5

 

Lakseskiver Tatienne af fineste Nordsølaks med frisee salat, rødløg og oliven, hertil dildskum

Spinattærte, let og lækker tærte med fineste spinat, fløde og Gruyere ost

Helstegt oksehøjrebsfilet i skiver Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil Sauce Bearnaise

Cæsarsalat med nye kartofler, romainesalat, tomat og bladgrønt

Chokolademoussekage af fineste valrhona med sæsonens bær

Pris pr. cov.

Kr. 215,00

Julebuffet

Fineste julesild på en bund af tynde

kartoffelskiver, garneret med senneps

og hvidvinsdressing, rødløg og dild

Alt godt fra havet salat, poceret frisk laks, store krebsehaler og håndpillede rejer

i en let sauce Andelouse

Hjemmegravet Nordsø laks med klassisk sennepsdressing

Husets kalvefrikadeller med hjemmelavet rødkål

Le buffet`s oksehøjrebsfilet i skiver

med bladgrønt, peberrod og sauce bearnaise

Braiseret berberi andebryst i skiver med

bougogne sauce og friske brombær

Vor sprøde waldorfsalat

Hjemmelavede Ris a la mande

med skøn kirsbærsauce

eller

brombærtærte med creme fraiche

Pris. pr. cov. Kr. 225,00

 

Nytår 1

1/1 Frisk hummer tilberedt med masser af krondild, serveres

med sauce verte og andalouse, citron og dild.

Langtidshævet durumflute

Tournedous marchand de vin, fineste oksemørbrad grilles hertil fyldig sauce bordelaise.

Ærter Francaise anrettet i tomat med courgette

Bagte petitkartofler tilberedt med sæsonens urter

Tribbel chokolademoussekage hvid mørk og fløde af fineste Valhrona chokolade

Pris. pr. cov. 435,00

 

Nytår 2

 

Hummerterrin tilsmagt cognac serveres med bladgrønt,tomat og oliven hertil en let dildskum

Langtids hævet durumflute

Dyremedaljoner af fineste kronvildt mørbrad, med vildtflødesauce tilsmagt Calvados.

Pommes rissoles

Le buffet's Waldorfsalat

Bavarois framboise mousse kage

Pris. pr.cov. 425,00

 

Nytår 3

 

Alt godt fra havet med pocheret laks, store krebsehaler,håndpillede rejer, bladgrønt i en let hummersauce

Le buffet’s oksehøjrebsfilet i skiver med pebberod, bladgrønt og sauce bearnaise.

Bagte petitkartofler med sæsonens friske urter

Mixed salat, en symfoni af friske salater og grøntsager

Langtidshævet durumflute

Chokolademoussekage af fineste Valhrona chokolade

Pris. pr. cov. 295,00

 

Min. 2 cov

Bestil på mail:claus@lebuffet.dk