Buffet no.1

 

Lakseskiver Tatienne garneret med løgrom og rødløg hertil dildskum

 

Due/fasanterrin med foie gras, serveres på spædesalater med oliven og tranebær

 

Helstegt højrebsfilet i skiver á la Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil sauce

 

Salate Sc. Clements

 

Hovedsalat med mynte, valnødder og Sct. Clemens i en sauce vinaigrette

 

Braiserede poussin med grønne druer i en let vinsauce, tilsmag cognac

 

Le Buffet's Waldorfsalat

 

Klassisk æbletærte med calvados og hjemmerørt cremefraiche

 

Pris pr. cov.

 

Kr. 299,00

 

Buffet no.2

 

Urtedampet laks Bellevue med sauce Andalouse

 

Grilled perlehønesalat

 

Husets salat

Alt godt fra havet med pocheret fisk og skaldyr i en let dildsauce

 

Skiver af helstegt oksehøjrebsfilet á la Le Buffet med sauce provencale

 

Pommes dauphinoise

 

Dessert efter eget valg:

Fransk citrontærte/Æbletærte med mandelcreme/Chokolademoussekage af fineste valrhona chokolade

  

Pris pr. cov.

 

Kr. 265,00



Buffet no. 3

Salade Nicoise,  Romainesalat, laks, krebsehaler, tigerrejer, tomat,æg, dild, oliven og nye kogte kartofler

Vol-au-vent med husets andelevermousse, tilsmagt cognac

Helstegt højrebsfilet i skiver Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil Sauce Bordelaise

Pomme Dauphinoise

Grillet medaljoner i en mild grøn peber sauce, tilsmagt med creme fraiche

Sherry tomatsalat med basilikum, rødløg og mozzarella

Fransk citrontærte med margens

Pris pr. cov.

kr. 315,00


 Buffet no.4

 

Lakseskiver Tatienne af fineste Nordsølaks med frisee salat, rødløg og oliven, hertil dildskum

Spinattærte, let og lækker tærte med fineste spinat, fløde og Gruyere ost

Helstegt oksehøjrebsfilet i skiver Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil Sauce Bearnaise

Cæsarsalat med nye kartofler, romainesalat, tomat og bladgrønt

Chokolademoussekage af fineste valrhona chokolade

Pris pr. cov.

Kr. 265,00